Kansas

View listings

kansas.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Kansas

Fastighet till salu i Kansas

Kansas gränsar till norr med staten Nebraska; öst med Missouri; i söder med Oklahoma; och i väst med Colorado

Om du flyttar till staten eller redan bor här, om du letar efter egendom till salu i Kansas, om du vill flytta från hyresavtal till köpare, fortsätt läsa vår artikel för att lära dig mer om hur fastighetsprognoser kommer att påverka dina mål.

Kansas fastighetsmarknaden är för närvarande bättre för säljare av fastigheter till salu i Kansas. Det finns färre hus på marknaden och de nödvändiga priserna fortsätter att öka.

I februari 2018 minskade hushållsförsäljningen dock med några procentenheter. Det var inte bra nyheter för husägare som vill sälja.

Experter beräknar att Kansas egenskaper kommer att börja öka i takt med våren, med efterfrågan på ständigt ökande priser.

Det betyder att bostäder blir dyrare genom åren, så det kan nu vara den bästa tiden att köpa en fastighet till salu i Kansas om du har råd med den.

Två Kansas städer finns på listan över de 150 bästa städerna att bo i USA.

Staden Wichita rankades 77th, medan staden Overland Park rankades som 8: e.

Den övergripande rankningen av Overland Park har varit ganska bra, men den här staden har också lyckats nå de fem bästa i kategorin billigare hyror.

Men det här är en bra tid att köpa en fastighet till salu i Kansas. Priserna stiger, men för närvarande är det fortfarande möjligt att hitta prisvärda bostäder som är i utmärkt skick.

Fastighetsmarknaden 2018 i Kansas kan vara bra för säljare, men det betyder inte att köpare inte kommer att kunna hitta hemmet för sina drömmar.

Huspriserna kunde växa långsamt och stadigt under hela året. Men de är fortfarande rimligt prissatta beroende på vad du letar efter.

 Om du funderar på att hitta fastigheter till salu i Kansas borde du veta att det är ett tillstånd med många öppna utrymmen, soliga himmel och lite trafik. Men arbetstillväxten i Kansas ligger bakom grannländerna med mindre än 1% och staten har haft stora budgetunderskott sedan 2012.

Detta placerar staten på 34: e plats i USA för befolkningen och på 31: e plats för befolkningstillväxt. Å andra sidan erbjuder några av de minsta städerna i staten som snabbt minskar befolkningen gratis hemlott och andra incitament för dem som vill flytta och bygga ett hem. Dessa distresserade städer inkluderar Ellsworth, Atwood, Lincoln, Minneapolis och Marquette

Wichita är den största staden i Kansas, med en befolkning på över 670 000 personer på tunnelbanan, det kallas "Air Capital of the World" eftersom det är värd flera flygbolag. Andra ledande branscher är jordbruk, nötkreaturproduktion och köttbearbetning, energi och industrimineraler.

  •  
    Flyttar till Kansas. Utflytt och bo i Kansas.

      Beläget i det amerikanska Mellanvästern, med cirka 2 800 000 invånare, är Kansas en av de federerade staterna som tillhör USA med en unik och separat historia. En plats som även i dag understryker rötterna till en av de mest multietniska befolkningarna i världen, som kan fängsla alla som besöke ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 9551

Försäljning Hus, Kansas, Allen County, Topeka, Topeka

1,198,775.77SEK
Försäljning
Hus

67 m²
Super deal u suncanoj Floridi! (10 minuta od plaze). Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/inve...
Cod. 9549

Försäljning 3:a, Kansas, Anderson County, Wichita, Wichita

1,271,422.08SEK
Försäljning
3:a

111 m²
Florida! -----> Vasa investicija/ stan u Majamiju! Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/inves...
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB